Leveransvillkor


Leveransvillkor

När du handlar hos Nejd ingår alltid moms i det angivna priset vid beställningar. Alla produkter levereras i samarbete med Postnord. Beroende på storlek anländer din beställning i direkt i brevlådan eller till ombud. Om paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. Har du inte angivit ett mobilnummer vid beställningen får du istället en avi på mailen som inkluderar referensnummer samt anvisning om var paketet finns att hämta.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden så att du får hem dina fårskinn så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat men då får du information om det. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse via e-post.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du öppnar paketet och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar. För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.